Juridische hulp

Vraag gratis spreekuur aan

Juridische hulp bij ontslag

Collectief ontslag of een individueel ontslagtraject, bij Eillert & Van Lammeren kunt u altijd terecht voor juridische hulp bij ontslag. Als ervaren specialisten in het arbeidsrecht en ambtenarenrecht weten wij van de hoed en de rand met betrekking tot het ontslagrecht. Wij staan zowel werknemers als werkgevers bij.

Vaststellingsovereenkomst

Ontslagtrajecten kunnen complex zijn. Juridische bijstand kan ervoor zorgen dat beide partijen sneller tot een aanvaardbare oplossing komen. Indien een ontslagprocedure kan worden voorkomen door een vaststellingsovereenkomst te sluiten, staan wij u graag bij in de onderhandelingen en bij het opstellen van de vaststellingsovereenkomst. Maar ook als een procedure onvermijdbaar is kunt u op onze ondersteuning rekenen.

Nieuw ontslagrecht, gewijzigde juridische hulp bij ontslag

Zoals u wellicht weet gaat er per 1 juli 2015 veel veranderen in het ontslagrecht. Onder andere de ontslagroute, de ontslagvergoeding en de voorwaarden voor een vaststellingsovereenkomst veranderen. Wat dit voor invloed heeft op uw situatie vertellen we u graag. Kom langs bij ons kantoor in Enschede of maak een afspraak voor juridische hulp bij ontslag.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer meer informatie over juridische hulp? Wij helpen u graag met het vinden van de juiste oplossing. Neem contact met ons op of bezoek ons gratis spreekuur.

Neem contact op