Herman Eillert

Herman Eillert

Advocaat sinds 2006 · Specialisme: Arbeidsrecht, Ambtenarenrecht, Onderwijsrecht.

Herman Eillert studeerde Europees en Internationaal recht en Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Herman is sinds 2006 werkzaam als advocaat en heeft zich toegelegd op het arbeidsrecht en onderwijsrecht.

Herman staat werkgevers en werknemers bij, zowel in het bedrijfsleven als in het publieke domein. Of het nu gaat om ontslag, een non-concurrentiebeding, medezeggenschap of een vaststellingsovereenkomst,  Herman heeft ruime ervaring in het adviseren, onderhandelen en procederen op de verschillende terreinen van het arbeidsrecht. Naast het behandelen van de meer gangbare arbeidsrechtelijke zaken, begeleidt Herman trajecten van gemeenten en uitvoeringsorganisaties op het terrein van de Wet sociale Werkvoorziening en de Participatiewet en de daarbij behorende arbeidsverhoudingen. Een pragmatische aanpak staat altijd voorop. Dat is vanuit de overtuiging dat je meerwaarde als advocaat is gelegen in hoe snel en hoe duurzaam je het voorliggende probleem oplost.

Opleidingen

 • Europees en Internationaal Recht, Rijksuniversiteit Groningen (2004)
 • Nederlands Recht, Rijksuniversiteit Groningen (2005)
 • Postacademisch: Groninger Leergang Arbeidsrecht (2015)

Lidmaatschappen

 • Lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA)
 • Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)

Nevenfuncties

 • Voorzitter bestuur Enschedese Schoolvereniging
 • Voorzitter bezwarenadviescommissie College voor Promoties Universiteit Twente
 • Lid bezwarenadviescommissie gemeente Enschede

Herman Eillert heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het rechtsgebied Arbeidsrecht geregistreerd. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied

Stefan van Lammeren

Stefan van Lammeren

Advocaat sinds 2003 · Specialisme: Arbeidsverhoudingen en medezeggenschap in het onderwijs.

Stefan van Lammeren studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit Leiden. Van 2003 tot 2009 was hij als advocaat werkzaam bij een groot advocatenkantoor in het oosten van het land.

In 2009 volgde een overstap naar een landelijk administratie- en advieskantoor voor onderwijsinstellingen. Daar heeft Stefan zijn affiniteit met het onderwijsrecht verder ontwikkeld. Specialist in arbeidsverhoudingen en medezeggenschap in het onderwijs. Naast zijn voornoemde werkzaamheden heeft Stefan college gegeven aan Saxion Hogescholen te Enschede.

Opleidingen

 • Nederlands Recht, Universiteit Leiden (2003)
 • Postacademisch: Groninger Leergang Arbeidsrecht (2015)

Lidmaatschappen

 • Lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)

Stefan van Lammeren heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het rechtsgebied Arbeidsrecht geregistreerd. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Wat klanten zeggen over Eillert & Van Lammeren Advocaten

4/5
“Eillert & van Lammeren Advocaten heeft mij in de persoon van Herman Eillert geadviseerd in het vertrektraject dat ik vanwege reorganisatie met mijn voormalig werkgever (een gemeente) doorliep. De adviezen waren to the point met aandacht voor mijn persoonlijke situatie en karakter, de contacten waren intensief en verliepen altijd ongedwongen, bijna vriendschappelijk. Op de momenten dat het nodig was voelde ik mij echt gesteund in de contacten met mijn werkgever. En, niet onbelangrijk: Ik ben tevreden met de uitkomt van het proces.”

4/5
“Eillert & van Lammeren Advocaten heeft mij in de persoon van Herman Eillert geadviseerd in het vertrektraject dat ik vanwege reorganisatie met mijn voormalig werkgever (een gemeente) doorliep. De adviezen waren to the point met aandacht voor mijn persoonlijke situatie en karakter, de contacten waren intensief en verliepen altijd ongedwongen, bijna vriendschappelijk. Op de momenten dat het nodig was voelde ik mij echt gesteund in de contacten met mijn werkgever. En, niet onbelangrijk: Ik ben tevreden met de uitkomt van het proces.”

4/5
“Tijdens een arbeidsconflict dat enkele maanden heeft geduurd, heb ik Stefan van Lammeren ervaren als een competente, rustige en doelgerichte advocaat. Daarnaast is Stefan een prettige persoon in de omgang die altijd alle tijd nam om zaken af te stemmen, ook buiten kantooruren. Dit heb ik zeer op prijs heb gesteld. De uiteindelijke uitkomst van het geschil (toekenning van een passende ontslagvergoeding door de kantonrechter) heeft er mede aan bijgedragen dat ik zeer tevreden ben over dit kantoor.”

5/5
“Ik heb met Stefan van Lammeren samengewerkt in een arbeidsrechtelijke procedure. Stefan heeft zich daarin steeds heel dienstverlenend, betrouwbaar en deskundig opgesteld. Daarnaast beschikt hij over een scherpe pen. Ik kan Stefan van harte aanbevelen als advocaat binnen zijn deskundigheidsgebieden.”

5/5
“Met verschillende juridische zaken heeft Herman de OSG en mij bijgestaan op een prettige, persoonlijke, maar vooral professionele en realistische benadering van problemen. Daarbij maakte zijn materiedeskundigheid van o.a. arbeidsrecht, met daarbij een snelle en accurate respons voor mij het verschil: een vrijwel onmiddellijke reactie, geen afspraken op lange termijn. Zijn manier van optreden is duidelijk en rustig. Herman toont oprecht gemeende interesse in zijn cliënt en investeert veel tijd en energie om een goede werkrelatie op te bouwen, waardoor er een zeer prettige samenwerking ontstaat. Ik kan Herman van harte aanbevelen voor ondersteuning bij o.a. arbeidsrechtelijke zaken.”

5/5
“Eillert & van Lammeren Advocaten heeft de gemeente Montferland op uitstekende wijze en met grote inhoudelijke deskundigheid vertegenwoordigd in beroep en hoger beroep aangaande de Incidentele Aanvullende Uitkering 2011 met als resultaat een volledige toekenning van de aanvraag.”

4/5
“Ik ken Stefan van Lammeren al vele jaren en doe, namens Stichting Oosterwijs, met enige regelmaat en naar mijn volle tevredenheid een beroep op zijn ondersteuning. Stefan staat borg voor snelle, accurate en doeltreffende hulp bij zeer diverse problemen van juridische aard in het onderwijs. Als ik Stefan nodig heb, dan staat hij direct klaar. Hij denkt en werkt op uiterst plezierige en kritische wijze mee aan de oplossing van een probleem. Stefan heeft door de loop der jaren heen de nodige zaken tot een goed einde gebracht voor Oosterwijs. Zowel in de rechtszaal als daarbuiten. Ook voor (collegiale) consultatie heb ik Stefan leren kennen als een kritische en analytische ‘sparring-partner’.”

5/5
In een zeer langlopend arbeidsconflict (gemeente) heeft Herman Eillert mij op een zeer deskundige manier geholpen.  Herman is een man waar je op een prettige manier mee samenwerkt. Hij onderneemt snel actie als het nodig is en is goed bereikbaar.  Het arbeidsconflict is voor beidde partijen naar volle tevredenheid opgelost. Ik kan Herman aanbevelen.

Onze advocaten zijn lid van de volgende verenigingen