Herman Eillert

Herman Eillert

Advocaat sinds 2006 · Specialisme: Ambtenarenrecht, Arbeidsrecht en Bekostigingsrecht.

Herman Eillert studeerde Europees en Internationaal recht en Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Van 2006 tot en met 2012 was Herman werkzaam als advocaat bij een groot advocatenkantoor in het oosten van het land. Daar heeft hij zich toegelegd op het arbeidsrecht, het ambtenarenrecht, het bestuursrecht en het onderwijsrecht.

Herman is in het bijzonder actief ten behoeve van gemeenten, gemeenschappelijke regelingen, onderwijsinstellingen en (publieke) stichtingen en hun werknemers. Naast arbeidsrechtelijke kwesties staat hij zijn cliënten bij in geschillen met het Rijk over bekostiging. Ook heeft Herman ruime ervaring in de inrichting van de sociale werkvoorziening en met het oprichten, wijzigen en ontmantelen van gemeenschappelijke regelingen.

Opleidingen

Europees en Internationaal Recht, Rijksuniversiteit Groningen (2004)

Nederlands Recht, Rijksuniversiteit Groningen (2005)

Postacademisch: Groninger Leergang Arbeidsrecht (2015)

Lidmaatschappen

Lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA)

Herman Eillert

Stefan van Lammeren

Advocaat sinds 2003 · Specialisme: Arbeidsverhoudingen en medezeggenschap in het onderwijs.

Stefan van Lammeren studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit Leiden. Van 2003 tot 2009 was hij als advocaat werkzaam bij een groot advocatenkantoor in het oosten van het land.

In 2009 volgde een overstap naar een landelijk administratie- en advieskantoor voor onderwijsinstellingen. Daar heeft Stefan zijn affiniteit met het onderwijsrecht verder ontwikkeld. Specialist in arbeidsverhoudingen en medezeggenschap in het onderwijs. Naast zijn voornoemde werkzaamheden heeft Stefan college gegeven aan Saxion Hogescholen te Enschede.

Opleidingen

Nederlands Recht, Universiteit Leiden (2003)

Postacademisch: Groninger Leergang Arbeidsrecht (2015)

Lidmaatschappen

Lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)