Arbeidsrecht advocaat enschede

Vraag gratis spreekuur aan

Arbeidsrecht advocaten

Kies voor dé specialist in Enschede

De advocaten van Eillert & van Lammeren zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Werkgevers en werknemers benaderen ons vaak in ontslagsituaties. Dat kan gaan om het ontslag van een individuele werknemer wegens bijvoorbeeld disfunctioneren, een verstoorde arbeidsrelatie of wegens een dringende reden (ontslag op staande voet). Ook begeleidt onze advocaat arbeidsrecht collectieve ontslagtrajecten, inclusief het onderhandelen over en opstellen van sociale plannen.

ERVAREN JURISTEN in arbeidsrecht

Er komt een reorganisatie aan en u wilt daar deskundig advies over. Of u wilt een werknemer ontslaan en zoekt in Enschede een advocaat arbeidsrecht om alles in goede banen te leiden. Eillert & Van Lammeren kan u dan adviseren en bijstaan. Wij beschikken over ruime ervaring in het arbeidsrecht en hebben gedegen kennis om schoolbesturen, overheden, bedrijven en instellingen bij te staan.

Ook werknemers kunnen te maken krijgen met een reorganisatie of ontslag. Wat zijn dan uw rechten? Onze arbeidsrecht advocaat staat u vanuit Enschede graag bij. Ook u kunt rekenen op deskundige juridische bijstand.

EEN ARBEIDSRECHT ADVOCAAT INSCHAKELEN

Zodra u denkt dat er iets mis is en de werkgever of werknemer geen oplossing biedt, dan is het beste om advies te winnen bij een arbeidsrecht advocaat. Komt er bijvoorbeeld een reorganisatie aan en wilt u daar deskundig advies over van een advocaat arbeidsrecht? Of u wilt een werknemer ontslaan en zoekt u een advocaat arbeidsrecht in Enschede om alles in goede banen te leiden? Wij beschikken over ruime ervaring in het arbeidsrecht en hebben gedegen kennis om schoolbesturen, overheden, bedrijven en instellingen bij te staan. We kunnen u naast ontslagkwesties ook bijstaan inzake:

 • Cao’s, arbeidsovereenkomsten, reglementen etc.;
 • Herstructureringen, overnames en overgang van onderneming;
 • Ziekte en re-integratie;
 • WW-uitkering, WIA-uitkering en eigenrisicodragerschap;
 • Medezeggenschap/ondernemingsraden;
 • Concurrentiebeding en relatiebeding.

 

GRATIS SPREEKUUR MET EEN ARBEIDSRECHT ADVOCAAT

Eillert & Van Lammeren is een betrouwbaar en gespecialiseerd advocatenkantoor, gevestigd in Enschede. Een advocaat arbeidsrecht is bij ons altijd beschikbaar. Wij staan u deskundig bij, waarbij we ons richten op een directe aanpak en efficiënt te werk gaan. Maak daarom gebruik van een gratis spreekuur met onze advocaat arbeidsrecht in Enschede. Vul het contactformulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contact opnemen

  Referenties

  4/5
  “Eillert & van Lammeren Advocaten heeft mij in de persoon van Herman Eillert geadviseerd in het vertrektraject dat ik vanwege reorganisatie met mijn voormalig werkgever (een gemeente) doorliep. De adviezen waren to the point met aandacht voor mijn persoonlijke situatie en karakter, de contacten waren intensief en verliepen altijd ongedwongen, bijna vriendschappelijk. Op de momenten dat het nodig was voelde ik mij echt gesteund in de contacten met mijn werkgever. En, niet onbelangrijk: Ik ben tevreden met de uitkomt van het proces.”
  4/5
  “Tijdens een arbeidsconflict dat enkele maanden heeft geduurd, heb ik Stefan van Lammeren ervaren als een competente, rustige en doelgerichte advocaat. Daarnaast is Stefan een prettige persoon in de omgang die altijd alle tijd nam om zaken af te stemmen, ook buiten kantooruren. Dit heb ik zeer op prijs heb gesteld. De uiteindelijke uitkomst van het geschil (toekenning van een passende ontslagvergoeding door de kantonrechter) heeft er mede aan bijgedragen dat ik zeer tevreden ben over dit kantoor.”
  5/5
  “Ik heb met Stefan van Lammeren samengewerkt in een arbeidsrechtelijke procedure. Stefan heeft zich daarin steeds heel dienstverlenend, betrouwbaar en deskundig opgesteld. Daarnaast beschikt hij over een scherpe pen. Ik kan Stefan van harte aanbevelen als advocaat binnen zijn deskundigheidsgebieden.”
  5/5
  “Met verschillende juridische zaken heeft Herman de OSG en mij bijgestaan op een prettige, persoonlijke, maar vooral professionele en realistische benadering van problemen. Daarbij maakte zijn materiedeskundigheid van o.a. arbeidsrecht, met daarbij een snelle en accurate respons voor mij het verschil: een vrijwel onmiddellijke reactie, geen afspraken op lange termijn. Zijn manier van optreden is duidelijk en rustig. Herman toont oprecht gemeende interesse in zijn cliënt en investeert veel tijd en energie om een goede werkrelatie op te bouwen, waardoor er een zeer prettige samenwerking ontstaat. Ik kan Herman van harte aanbevelen voor ondersteuning bij o.a. arbeidsrechtelijke zaken.”
  5/5
  “Eillert & van Lammeren Advocaten heeft de gemeente Montferland op uitstekende wijze en met grote inhoudelijke deskundigheid vertegenwoordigd in beroep en hoger beroep aangaande de Incidentele Aanvullende Uitkering 2011 met als resultaat een volledige toekenning van de aanvraag.”
  4/5
  “Ik ken Stefan van Lammeren al vele jaren en doe, namens Stichting Oosterwijs, met enige regelmaat en naar mijn volle tevredenheid een beroep op zijn ondersteuning. Stefan staat borg voor snelle, accurate en doeltreffende hulp bij zeer diverse problemen van juridische aard in het onderwijs. Als ik Stefan nodig heb, dan staat hij direct klaar. Hij denkt en werkt op uiterst plezierige en kritische wijze mee aan de oplossing van een probleem. Stefan heeft door de loop der jaren heen de nodige zaken tot een goed einde gebracht voor Oosterwijs. Zowel in de rechtszaal als daarbuiten. Ook voor (collegiale) consultatie heb ik Stefan leren kennen als een kritische en analytische ‘sparring-partner’.”

  Onze advocaten zijn lid van de volgende verenigingen

  Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)
  Nederlandse orde van advocaten (NOvA)
  Vereniging voor Arbeidsrecht