Specialistische advocaat in het onderwijsrecht

Vraag gratis spreekuur aan

Een van onze specialiteiten is het onderwijsrecht. De advocaat onderwijsrecht van Eillert & Van Lammeren houdt zich onder meer bezig met het het adviseren, onderhandelen en procederen over kwesties als bekostiging, ontslag, vaststellingsovereenkomsten, ontslag, het Participatiefonds, geschillen met ouders en medezeggenschap. Wij ondersteunen werknemers, onderwijsinstellingen, overheden en medezeggenschapsorganen.

Het beste voor u

De advocaat onderwijsrecht van Eillert & van Lammeren is expert in zijn vakgebied en kiest graag voor een directe aanpak. Wij schuwen de gang naar de rechter niet, maar wanneer het zonder procedure kan worden opgelost, heeft dat onze voorkeur. Onze advocaat onderwijsrecht beschikt over specifieke en actuele kennis en zal zich inspannen om het voor u meest voordelige resultaat te bereiken.

U kunt ons advocaat inschakelen bij onder meer de volgende onderwerpen in het onderwijsrecht:

  • Het voeren van Decentraal Georganiseerd Overleg met vakcentrales
  • Bekostigingsgeschillen
  • Klachtprocedures
  • Geschillen over examens
  • Individuele ontslagtrajecten

Naast deze onderwerpen staan we u ook in andere gevallen graag bij als advocaat in het onderwijsrecht. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Eillert & van Lammeren.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer meer informatie over Specialistische advocaat in het onderwijsrecht? Wij helpen u graag met het vinden van de juiste oplossing. Neem contact met ons op of bezoek ons gratis spreekuur.

Neem contact op