Wachtgeldregelingen

Vraag gratis spreekuur aan

Wachtgeld is een werkeloosheidsuitkering die de WW-uitkering aanvult of verlengt. Het wordt ook wel een bovenwettelijke werkloosheidsuitkering genoemd. Ambtenaren en werknemers in de publieke en semipublieke sector (gemeenten, het onderwijs, de zorg etc.) kunnen in geval van ontslag onder bepaalde voorwaarden aanspraak maken op wachtgeld. Wachtgeldregelingen leiden nogal eens tot geschillen. Eillert & Van Lammeren heeft ruime ervaring in het ambtenarenrecht en het arbeidsrecht in de semipublieke sector en adviseert veelvuldig over vraagstukken met betrekking tot wachtgeld.

Geschil over wachtgeld?

Als gespecialiseerd advocatenkantoor heeft Eillert & Van Lammeren ervaring in het bijstaan van werkgevers, werknemers en ambtenaren bij vraagstukken aangaande wachtgeld. Wij kennen de specifieke regelingen en het effect dat wachtgeld in ontslagprocedures kan hebben. Wij helpen u graag bij het zoeken naar passende oplossingen.

Meer weten

Wenst u meer informatie te ontvangen over wachtgeld of over specifieke wet- en regelgeving in het ambtenarenrecht? Twijfelt u over het recht op een uitkering? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer meer informatie over wachtgeldregelingen? Wij helpen u graag met het vinden van de juiste oplossing. Neem contact met ons op of bezoek ons gratis spreekuur.

Neem contact op