Advocaat arbeidsrecht

Vraag gratis spreekuur aan

Uw advocaat arbeidsrecht in Enschede

Eillert & Van Lammeren heeft ervaring in het arbeidsrecht. Wij staan u graag als advocaat bij in Enschede. Ons kantoor aan de M.H. Tromplaan in Enschede vormt een goede uitvalsbasis voor een succesvolle samenwerking.

Ervaren juristen

Er komt een reorganisatie aan en u wilt daar deskundig advies over. Of u wilt een werknemer ontslaan en zoekt een in Enschede een advocaat arbeidsrecht om alles in goede banen te leiden. Eillert & Van Lammeren kan u dan adviseren en bijstaan. Wij beschikken over ruime ervaring in het arbeidsrecht en hebben gedegen kennis om schoolbesturen, overheden, bedrijven en instellingen bij te staan.

Ook werknemers kunnen te maken krijgen met een reorganisatie of ontslag. Wat zijn dan uw rechten? Onze arbeidsrecht advocaat staat u vanuit Enschede graag bij. Ook u kunt rekenen op deskundige juridische bijstand.

Samengevat

Eillert & Van Lammeren is een betrouwbaar en gespecialiseerd advocatenkantoor, gevestigd in Enschede. Een advocaat arbeidsrecht is bij ons altijd beschikbaar. Wij staan u deskundig bij, waarbij we ons richten op een directe aanpak en efficiënt te werk gaan. Maak daarom gebruik van een gratis spreekuur met onze advocaat arbeidsrecht in Enschede.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer meer informatie over Advocaat arbeidsrecht?? Wij helpen u graag met het vinden van de juiste oplossing. Neem contact met ons op of bezoek ons gratis spreekuur.

Neem contact op